Sunday, 19 January 2014

Apabil YOUTUBE, GOOGLE, FACEBOOK, SKYPE, INTERNATE bersembang satu sama lain..!!


YOUTUBE : aku ada semua benda yang orang nak tengok .

GOOGLE : aku ada semua benda yang orang nak cari .

FACEBOOK : aku boleh buat orang kenal sesame sendiri .

SKYPE : aku boleh bagi orangg call di seluruh dunia.

INTERNET : tanpa aku , korang semua tak ade tahu .

ELEKTRIK : kau pon samea INTERNET , tak ade aku , kau macam boleh hidup .

PEKERJA ELEKTRIK : korang boleh diam tak ? kang aku tak betol kan tiang elektrik niey , semua hilang .

No comments:

Post a Comment